menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit De Fryske Marren weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators De Fryske Marren

Een kundige Mediator uit De Fryske Marren helpt u graag verder.

Mediator De Fryske Marren, een win-win situatie voor beide partijen

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en zal alleen vragen stellen, maar zal nooit advies geven. Wel geeft de mediator informatie die benodigd is. De goede intentie van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Dus, beide partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en de ander zijn of haar situatie kunnen begrijpen.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator uitleggen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst ondertekend. Hierin staan alle spelregels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Als alle conflicten boven water zijn en wellicht goed zijn doorgesproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. Vervolgens kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is besproken.

Een mediator uit De Fryske Marren kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen met overheidsinstanties
426
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.590
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
De Fryske Marren

Heeft u een zakelijke mediator uit De Fryske Marren nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in De Fryske Marren of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in De Fryske Marren.

mac
mac
img

Ik ben Jan-Paul Hendriksen, regiomanager in De Fryske Marren. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit De Fryske Marren.

Zoekt u betaalbare bemiddelaars regio De Fryske Marren?

Het is te adviseren een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals De Fryske Marren. Om te worden geregistreerd, dient een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals De Fryske Marren mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechtbank kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt eenvoudig diverse mediation offertes opvragen, gewoon op onze website. U kunt dan eenvoudig diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediators uit De Fryske Marren is de kans groot dat beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals De Fryske Marren te zeggen hebben!

img

Hubrecht Broekman

Snelle communicatie, meer dan genoeg keuze en vrijwel meteen een degelijke Mediator gevonden! Ik ben normaal niet zo’n fan van organisaties als Professionals De Fryske Marren maar na deze ervaring ben ik aangenaam verrast! Chapeau mannen!

img

Sanne Huisbrink

Bedankt voor het snelle aanleveren van offertes! Ik zou Professionals De Fryske Marren aan iedereen aanraden.

Professionals uit andere branches in De Fryske Marren

Let's Talk

Bij Professionals De Fryske Marren staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier