menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit De Fryske Marren weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven De Fryske Marren

Een kundige Payroll uit De Fryske Marren helpt u graag verder.

Is payrolling in De Fryske Marren iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in De Fryske Marren of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit De Fryske Marren een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit De Fryske Marren u het voordeligst uit bent.

346
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
2.590
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
De Fryske Marren

Professionele payrollbedrijven uit De Fryske Marren

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit De Fryske Marren. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Jan-Paul Hendriksen, regiomanager in De Fryske Marren. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit De Fryske Marren.

Meer focus door middel van payrolling

Bent u werkzaam in een sector waar veel mensen werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst nemen, wanneer u deze werknemer zelf in dienst heeft. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Vooral als uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen behoefte om een vast contract te tekenen. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studietijd verzekerd zijn van een baantje en u kunt door middel van een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw offertes van verschillende payroll bedrijven uit De Fryske Marren aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals De Fryske Marren te zeggen hebben!

img

Steef van 't Laar

Ik had een offerte aangevraagd voor een Payroll en die werd direct geleverd. Ik had ook het idee dat er echt goed naar mijn behoeften gekeken werd. Bedankt Professionals De Fryske Marren, ik ben goed geholpen!

img

Heleen Bolks

Ik was mijn huidige Payroll zo beu dat ik besloot om Professionals De Fryske Marren in te schakelen. Nou, dat kan ik iedereen aanbevelen, het hele proces was soepel en ik ben tevreden over mijn huidige samenwerking.

Professionals uit andere branches in De Fryske Marren

Let's Talk

Bij Professionals De Fryske Marren staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier